lost & found

Mini-Chifff has arrived!
Daar is ie dan!

Het heeft even geduurd voordat ik door de luiers, ik bedoel bomen, het bos weer zag. In mijn achterhoofd wist ik dat het nog ergens moest zijn. Als ik me nu maar eerst door die stapels billendoekjes, hopen rompertjes en rondslingerende slabbetjes heen werkte. Dan zou ik er toch wel weer op stuiten?

En ja hoor, mijn speurtocht werd na bijna vier maanden beloond. Gevonden! Mijn lieve blog, zomaar helemaal onder het stof, in het vergetelhoekje geraakt. Maar na een beetje poetsen, veel aandacht en wat troostende woorden zijn we weer vriendjes. Ik heb wel moeten beloven dat ik in de toekomst wat zorgvuldiger zal zijn. Pinky swear!

Ik had misschien ook wel een excuus voor deze verwaarlozing. Niks groots, meeslepends, turning-your-world-upside-down hoor. Maar: mini-Chifff has arrived! En eigenlijk ging zijn komst helemaal volgens het boekje… Lekker op tijd, het menneke trok zich duidelijk niks aan van de luie indo genen, meldde hij zich 2,5 week eerder dan gepland. Maar dit was natuurlijk geen reden voor paniek bij de fabrikanten van the bundle of joy

De kamer van de mini-me was al tijden klaar-voor-de-start (of behoorden die ladder, natte verfkwasten en rondslingerende klusspullen niet tot het interieur?). En dat de nieuwe bank (maatje xxxlarge) precies op dezelfde dag werd geleverd, was helemaal volgens plan. Toch leuk, twee mannen van die meubeltoko over de vloer die nonstop roepen: “Nee hoor, dit gaat echt niet lukken! Jullie gang is te klein, dit past nooit.” Of: “He Fritsie, kan jij nog een stukkie naar achter? Ik zit hier al helemaal klem. Nee? Dit gaat ‘m echt niet worden, we kunnen geen kant meer op!”

Ik had me geen rustgevender achtergrondrumoer van pak ‘m beet anderhalf uur kunnen wensen. Terwijl de mini-me verwoede pogingen deed zijn huidige, ietwat krap geworden verblijfplaats te verlaten, kon ik lekker meegenieten van de enigszins tegenstribbelende bank. Mister Chifff bleek uiteindelijk een uiterst voor de hand liggende oplossing te hebben:  meneer pakte een zaag om even wat deurposten af te zagen. Je bent een Bob de Bouwer of je bent het niet!

Ook de andere leden van dit huishouden waren al volledig voorbereid op de komst van de mini-me. Een van onze lieve viervoeters stormde na het arriveren van de bank de hoogst mogelijke boom in. Ze vond het allemaal wat lang duren en wilde kijken of de ooievaar al in zicht was. Bij nader inzien bleek madame last van hoogtevrees te hebben en klom mister Chifff ook de boom in om haar weer vaste grond onder de vier pootjes te bezorgen…

Kortom, just an ordinary day die voortaan bekend staat als de verjaardag van de mini-me! En nu alles & iedereen dus weer binnenboord is in huize Chifff en zelfs mijn lieve blog weer terecht is, gaan we eens kijken of het lukt om iedereen evenveel TLC te geven… 😉

This entry was posted in blog, Dutch blog, Just because and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to lost & found

 1. Jeanique says:

  Hahahahaha briljant!!
  Hoera voor Bob de Bouwer!
  En hoera voor jou en mini-jou 😀

  Fijn je weer te lezen, erg leuk geschreven! Ga zo door!

  liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *