mijn favoriete buurjongen

No more sneakers...
No more sneakers...

Afgelopen week werd ik op straat aangesproken door mijn favoriete buurjongen. Van 8 jaar oud en vier turven hoog. Met een inimini-hanenkam… Zoals ik al zei: mijn favoriete buurjongen!

Normaal gesproken is dit ├╝berschattige mannetje volledig in de ban van zijn voetbal. Maar dit keer niet. Nee hoor, hij had zijn omgeving heel goed in de smiezen. “Gaat u naar een feestje!?” Het ‘u’ maar even negerend (in de ogen van mijn buurkids behoor ik kennelijk niet meer tot de je & jij categorie, auw…) kreeg ik een brede grijns op mijn gezicht. Wat lief dat dit gozertje me een verkapt compliment gaf over mijn outfit!

Ik liet hem weten dat ik inderdaad op weg was naar een feestje, ik ging namelijk naar een bruiloft. Net terwijl ik peinzend verder liep en me bedacht dat ik er toch elke dag best appetijtelijk uit zag, hielp hij me fijntjes uit die droom.┬á “Toch anders, normaal loopt u altijd in spijkerbroek met gympies!”

Goed, tot zover mijn favo buurjongetje. Ik denk dat het hoog tijd wordt dat ik mijn jeans even links laat liggen en voortaan in jurkjes en pumps achter de kinderwagen stap!

This entry was posted in blog, Dutch blog, Just because and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *